Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obchod

Po nárůstu poptávky po tesařském nářadí a po uzavření dohod s německými a rakouskými partnery Vám v přiloženém prospektu uvádíme přehled základního vybavení pro tesaře a pokrývače, které si můžete u naší firmy zakoupit.

 

katalog-2014-2015.jpg

 Katalog 2014 / 2015

Pro objednání Vámi vybraného zboží pište na tesarstvisnajdr@seznam.cz

Většinu produktů v praxi často používáme, neváhejte nás proto v případě jakýchkoli dotazů na výše uvedené mailové adrese kontaktovat, nebo volejte na tel.č. 723231238. Katalog obsahuje nejčastěji používané a nejžádanější nářadí, rádi Vám poradíme s výběrem nářadí na ostatní, i velmi specifické činnosti z tesařského oboru. 

 

Tesařům, truhlářům, ale i ostatním zájemcům nabízíme výrobu čepovaných prvků dřevěných konstrukcí, jako jsou pásky, vzpěry, rozpěry, sloupky a pod... Veškeré čepy jsou obdélníkového tvaru, jsou tedy vhodné pro dlaby vytvořené pomocí řetězových dlabaček. Čtyřstranné odsazení zaručuje vysokou kvalitu provedení takovýchto spojů, což jistě oceníte především při výrobě pohledových krovů, nebo pergol.  Komponenty vyrábíme ze stavebního řeziva, konstrukčního nebo lepeného dřeva, v pohledové i nepohledové kvalitě. Tloušťka čepů je libovolná a hloubka max 65mm. 

panty.jpg